SHOP
vissza a webshopba

Festett bükkfa bútor, gyöngyház fekete színben, fali kivitelben

  • Alapanyag: Bükk
  • Szín: Gyöngyház fekete
  • Méretek zárva: 65x102 cm
  • Méretek nyítva: 105x102 cm
  • Csomagolási méret: 67x105x15 cm
  • Felületkezelés: Festett, lakkozott
  • Szereltségi szint: 100%-os, készre szerelt
  • Súly: 25 kg
  • További színek:
Ár 87 460 Ft kosárba teszem

A pillangó tükör fali változatának a szélessége nyitott állapotban 105 cm a magassága 102 cm. Minimum ennyi szabad helyre lesz szükségünk a falfelületen. Ha később mégis álló kivitelű tükröt szeretnénk, utólag is megvásárolhatjuk a hozzá tartozó tartólábat.Akár száznál is több nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót tudsz elhelyezni. Legyen minden egy helyen, csak egy karnyújtásnyira Tőled!

 

Egyedülállóan új termék! A bútor, amely egyszerre tükör és ékszeres doboz. Szabadságot ad ékszereid, kiegészítőid tetszőleges elhelyezéséhez. Rendszerezheted a gyűrűk, karkötők, nyakláncok, karórák, fülbevalók hosszú sorát, amelyek eddig valamelyik fiókodban hevertek. Maximális kombinálhatóság ékszereidnek és egyedi, karakteres dísze otthonodnak. Ez a Pillangó tükör!

 

Bükk: Egész Európában őshonos, a Kárpátok és az Alpok területén vannak a legszebb bükk erdők. Ugyanúgy a Balkán hegység területén és a Dinárokban, emellett a Pireneusok területén is nagyon szép bükkösök vannak. Magyarországon a Göcsej, a Bakony, a Pilis, a Börzsöny, a Mátra és a Bükk területén vannak nagyobb számban. A bükkfa sárgás színű, halvány, világosszürkés, rózsaszínes tónussal. Magyarországon a hagyományos bútorkészítés egyik legfontosabb alapanyaga, mivel az egyik leggyakoribb, bútorkészítésre nagyon alkalmas fafajta.  A bükk rendkívül értékes fa, nagyon hasznos bútoripari alapanyag. A bükk azért is az egyik legalkalmasabb anyag a bútorkészítés céljára, mert könnyű pácolni, előkezelés nélkül is lakkozható fajta. Könnyű megmunkálni, jól lehet késelni, hámozni. A bükk emellett jól gőzölhető, ezért a bútorkészítés terén a legszélesebb körben felhasználható. Gőzölés hatására a bükkfa vörösesbarna színű lesz. A gőzölt bükkfa bútor erősebb, strapabíróbb is. Gőzölve könnyen lehet hajlítani. Nagyon jó szilárdsági tulajdonságokkal bír, kemény, kopásálló fafajta, ezért a bútorkészítés területén kiemelten felhasználják iskolákban, sportszerekhez. Polírozni, felületét kezelni nagyon szépen és könnyen lehet. A bükk nehéz keményfa, rostozata legtöbbször egyenes, homogén szerkezetű. Esztergályozáshoz és hajlításra kimondottan alkalmas, a bútoripar egyik leggyakrabban használt minőségi faanyaga.

Tetszett a cikk?

Oszd meg ismerőseiddel!

ismerd meg a Pillangó tükröt!

Tervezz egyedi

Pillangó tükröt!

Hisszük, hogy amit saját magad megtervezel az nem egyszerűen egy bútor vagy egy tükör. Az a Te bútorod, az a Te kedvenc Pillangó tükröd!

Tükörtervező