SHOP
vissza a webshopba

Festett bükkfa bútor, gyöngyház bordó színben, álló kivitelben

  • Alapanyag: Bükk
  • Szín: Gyöngyház bordó
  • Méretek zárva: 65x102x181 cm
  • Méretek nyítva: 105x102x181 cm
  • Felületkezelés: Festett, lakkozott
  • Szereltségi szint: 80%-ban, készre szerelt
  • Súly: 30 kg
  • További színek:
Ár 107 990 Ft kosárba teszem

Legyen minden egy helyen csak egy karnyújtásnyira Tőled! 

 

Pillangó tükör álló kivitelben.  A lábakon álló bútor teljes magassága 181 cm. A bútor tartólábait a tükrös szerkezethez pillanatok alatt négy acélcsavarral rögzíthetjük és készen is állunk a pillangó tükör használatához. Akár száznál is több nyakláncot, gyűrűt, fülbevalót tudsz elhelyezni.Kinyitott állapotban a bútor egyediségével hamar átveszi a teret és magára irányítja mindenki figyelmét.

 

Egyedülállóan új termék! A bútor, amely egyszerre tükör és ékszeres doboz. A Pillangó tükör tervezésekor nagy figyelmet fordítottunk az ékszerek variálható elhelyezésére a praktikusságra és az egyszerűségre. A bútor kiváló minőségét a gondosan válogatott alapanyagok, természetessége, időtállósága és az asztalosipar legkorszerűbb gépei biztosítják. A kecses egyedi formának,  és a széles színválasztéknak köszönhetően a Pillangó tükör könnyen beleillik bármely lakás hangulatába. Időtlen stílus és egyszerű luxus!

 

Bükk: Egész Európában őshonos, a Kárpátok és az Alpok területén vannak a legszebb bükk erdők. Ugyanúgy a Balkán hegység területén és a Dinárokban, emellett a Pireneusok területén is nagyon szép bükkösök vannak. Magyarországon a Göcsej, a Bakony, a Pilis, a Börzsöny, a Mátra és a Bükk területén vannak nagyobb számban. A bükkfa sárgás színű, halvány, világosszürkés, rózsaszínes tónussal. Magyarországon a hagyományos bútorkészítés egyik legfontosabb alapanyaga, mivel az egyik leggyakoribb, bútorkészítésre nagyon alkalmas fafajta.  A bükk rendkívül értékes fa, nagyon hasznos bútoripari alapanyag. A bükk azért is az egyik legalkalmasabb anyag a bútorkészítés céljára, mert könnyű pácolni, előkezelés nélkül is lakkozható fajta. Könnyű megmunkálni, jól lehet késelni, hámozni. A bükk emellett jól gőzölhető, ezért a bútorkészítés terén a legszélesebb körben felhasználható. Gőzölés hatására a bükkfa vörösesbarna színű lesz. A gőzölt bükkfa bútor erősebb, strapabíróbb is. Gőzölve könnyen lehet hajlítani. Nagyon jó szilárdsági tulajdonságokkal bír, kemény, kopásálló fafajta, ezért a bútorkészítés területén kiemelten felhasználják iskolákban, sportszerekhez. Polírozni, felületét kezelni nagyon szépen és könnyen lehet. A bükk nehéz keményfa, rostozata legtöbbször egyenes, homogén szerkezetű. Esztergályozáshoz és hajlításra kimondottan alkalmas, a bútoripar egyik leggyakrabban használt minőségi faanyaga. Kültérben kevésbé használható.

Tetszett a cikk?

Oszd meg ismerőseiddel!

ismerd meg a Pillangó tükröt!

Tervezz egyedi

Pillangó tükröt!

Hisszük, hogy amit saját magad megtervezel az nem egyszerűen egy bútor vagy egy tükör. Az a Te bútorod, az a Te kedvenc Pillangó tükröd!

Tükörtervező